Водещите марки за електронни цигари

Успехът на електронната цигара е родил разнообразие от продукти, които се блъскат на пазара. Ако сте нов в този сектор, може да ви бъде трудно да създадете решение. Така че, ако мислите за закупуване на електронна цигара, този сайт ще ви помогне да вземете решение, като ви предостави своя избор от най-добрите електронни цигари и аксесоари за електронни цигари. Електронните цигари са станали източник на наслада! Всъщност vaping е приятен жест, който позволява на бившите пушачи (или тези, които правят всичко, за да оставят стандартната цигара за неопределено време), да прекъснат цикъла на адското пушене. Но за да успеете, трябва да изберете вашата електронна цигара и трябва да се доверите на отличните продукти!

Joytech

Лидерът в електронната цигарена индустрия на Joytech е водещият в света разработчик на електронни цигари и аксесоари за електронни цигари. Тази марка доминира в индустрията от няколко години. Продуктите на Joytech са с отлично качество. Със своя опит и познания, тази марка е просто призната референция за всички ученици.

Kangertech

За разлика от bovaping, неговите продуценти и неговите клиромайзери Kangertech е пионер в индустрията за електронни цигари. Тя съществува от 2007 г. и е една от първите марки електронна цигарена индустрия. Благодарение на своите иновативни и силни електронни цигари и други електронни резервни компоненти, Kangertech създаде име за себе си. Но Kanger предлага и висококачествени дизайни и комплекти.

аспирирам

Все повече известни електронни цигари, марката Aspire е много успешна марка електронни цигари. Той осигурява продукти с отлично качество, които привличат все повече и повече пари. Благодарение на външния вид на модела BDC (Bottom Dual Coil), системата, която поддържа течния аромат на цигарите, марката вече е една от най-популярните на пазара.

Eleaf

Eleaf и успехът на електронната му цигара Istick Стартирана през 2008 г., електронната марка на цигарите Eleaf няма какво да завижда на конкурентите си. Неговият Истик срещна отлично постижение в края на 2016 г. и нещо голо казва, че Елеф ще продължава да съблазнява много хора по света с електронните си цигари, докато проектира и изпълнява.

E-liquide

  1. 10 Août 2019Le prix moyen d'une e-cigarette190